Met zorg voor u samengesteld!

Wellness Hotel & Golf Resort arrangementen

Onderstaande arrangementen hebben wij met zorg samengesteld. Uiteraard is het mogelijk een eigen arrangement samen te stellen. U kunt hiervoor contact opnemen met de receptie van het Resort +31(0)591-324466 of mail naar info@zuiddrenthe.nl

 

Early check-in / Late check out
Het is bij ons mogelijk om eerder in te checken en later uit te checken. Dit kan tegen een meerprijs van €12,50. Bij een early check-in kunt u de kamer op vanaf 12.00 uur in plaats van 14.00 uur. Bij een late check-out heeft u dan toegang tot de kamer tot 13.00 uur in plaats van 11.00 uur. 


 

Blijf op de hoogte van onze laatste acties – Zuiddrenthe
Zuid-Drenthe in Erica is een hotel gelegen in het prachtige Amsterdamsche Veld aan de rand van het natuurgebied Bargerveen.  Het hotel heeft een familiaire en luxe uitstraling met 27 kamers,  wellnesscentrum, fitnessfaciliteiten, een 9 holes golfbaan en conferentieoord De Fijnfabriek.

De ligging maakt het hotel bijzonder, rondom liggen uitgestrekte velden en bossen. U stapt het hotel uit en wordt meteen omringd door ruisende bomen, zingende vogels en het stromende water aan het Dommerskanaal.

Regelmatig zullen wij via online kanalen een actie uitzetten voor een aantrekkelijke prijs. Reserveer snel en wees verzekerd van heerlijk verblijf. 

 

Wees als eerste op de hoogte en volg ons op facebook 

Klik hier om naar onze facebookpagina te gaan.

 

 

Resort Zuiddrenthe,   Amsterdamscheveldlaan 9, 7887 VD ERICA                

T: +31(0)591-324466 | E: frontdesk@resortdrenthe.nl |W: www.zuiddrenthe.nl