Hospitality Chain bij Golfbaan Zuiddrenthe

GOLFCLUB DE KOEPEL

Golfclub de Koepel ligt aan de weg van Rijssen naar Wierden op een landgoed dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen. De baan is een uitdagende en afwisselende 18 holes par 70 baan met kenmerkende jeneverbesstruiken en oude inheemse bomen.

Onze leden kunnen op vertoon van hun bagtag 9-holes spelen voor slechts €32,00 en 18-holes voor €48,50.

http://golfclubdekoepel.nl

ARTLAND

Golfclub Artland ligt in het Duitse plaatsje Ankum en is een 18 holes golfcourse, het gehele jaar door bespeelbaar. Omgeven door feeërieke bossen en uitgestrekte velden, in het hart van natuurpark Terra Vita.
Het design van de golfbaan volgt het natuurlijke heuvelachtige landschap en heeft brede fairways.

Onze leden kunnen op vertoon van hun bagtag 18-holes spelen van maandag t/m vrijdag voor slechts €40,00 en op zaterdag en zondag voor €65,00.

https://artlandgolf.nl/

 

GOLFPARK DE HILDENBERG

Golfpark De Hildenberg ligt aan de rand van natuurgebied het Drents-Friese Wold, op Buitenplaats de Hildenberg. 
De baan kent aantrekkelijke hoogteverschillen, uitdagende waterpartijen, bunkers en duinachtige zandverstuivingen. Een verrassing voor menig bezoekende golfer!

Onze leden kunnen op vertoon van hun bagtag  18-holes spelen voor slechts €25,00.

https://golfparkdehildenberg.nl/

GOLFPARC SANDUR

Golfparc Sandur is een uitdagende 9-holes baan, gelegen aan de zuidrand van het op de Hondsrug gelegen Emmen. De zwerfkeien op de baan zijn markeringen van de ijstijden die dit gebied gevormd hebben. De golfroute voert door bos, over heuvels en langs water.

Onze leden kunnen op vertoon van hun bagtag 9-holes spelen voor slechts €27,50 en 18-holes voor €37,50.

https://golfparcsandur.nl/

EDESE GOLFCLUB

De baan is omgeven door bossen, lanen en weiden. De fraaie golfcourse heeft zich op natuurlijke wijze aan het landschap aangepast. De baan heeft leuke hoogteverschillen en geeft fraaie uitzichten. Er zijn geen waterhindernissen maar ter compensatie veel bunkers en in de zomer taaie rough.

Onze leden kunnen op vertoon van hun bagtag 9-holes spelen voor slechts €29,00 en 18-holes voor €48,00.

www.edesegcpapendal.nl

VELUWSE GOLFCLUB
De Veluwse Golf Club is een bosbaan, gelegen ongeveer 5 kilometer ten westen van Apeldoorn in het dorp Hoog Soeren. De 9 holes golfbaan en ligt midden in de Staatsdomeinen. De zandgrond garandeert een optimale bespeelbaarheid, ook onder natte omstandigheden.

Onze leden kunnen op vertoon van hun bagtag 9 of 18-holes spelen voor € 30,00. Graag telefonisch reserveren!

http://www.veluwsegolfclub.nl/

OVERIG
Leden van Nederlandse Golfsport, GVN, ANWB Golf, Golf 4 Holland, Hamelner Golfclub en UMCG Golf spelen op vertoon van hun pas voor een gereduceerd tarief op Golfbaan Zuid-Drenthe. Bekijk alle tarieven via deze link.

Golfbaan Zuid-Drenthe op Leadingcourses.com