Hospitality Chain bij Golfbaan Zuiddrenthe

GOLFRESORT HARDERWOLD (GOLF4ALL HARDERWIJK)
Golfresort Harderwold is een laagdrempelige, mooi centraal in Nederland gelegen golfbaan met een gastvriendelijk imago. Golfresort Harderwold beschikt over een uitdagende, goed onderhouden 18-holes golfbaan.

Onze leden kunnen in 2019 op vertoon van hun bagtag voor slechts € 25,00 - 18 holes spelen op Harderwold.

http://www.golf4all-harderwijk.nl/

HATTEMSE G&CC
De Hattemse Golf & Country Club ligt in de bosrijke omgeving van het charmante Hanzestadje Hattem. De uitdagende 9-holes baan combineert bos- en parkholes en is voor een deel in heuvelachtig terrein gelegen.

Onze leden kunnen in 2019 op vertoon van hun bagtag voor slechts € 35,00 - 18 holes spelen op de Hattemse G&CC.

http://www.golfclub-hattem.nl/

GOLFCLUB DE KOEPEL
Golfclub de Koepel ligt aan de weg van Rijssen naar Wierden op een landgoed dat vroeger bekend stond als de Wierdense duinen. De baan is een uitdagende en afwisselende 18 holes par 70 baan met kenmerkende jeneverbesstruiken en oude inheemse bomen.

Onze leden kunnen op vertoon van hun bagtag  9 holes spelen voor slechts € 25,00 en 18 holes voor € 37,50.

http://golfclubdekoepel.nl

EDESE GOLFCLUB
De baan is omgeven door bossen, lanen en weiden. De fraaie golfcourse heeft zich op natuurlijke wijze aan het landschap aangepast. De baan heeft leuke hoogteverschillen en geeft fraaie uitzichten. Er zijn geen waterhindernissen maar ter compensatie veel bunkers en in de zomer taaie rough.

Onze leden kunnen op vertoon van hun bagtag 9 holes spelen voor slechts € 17,50 en 18 holes voor € 35,00.

www.edesegcpapendal.nl

VELUWSE GOLFCLUB
De Veluwse Golf Club is een bosbaan, gelegen ongeveer 5 kilometer ten westen van Apeldoorn in het dorp Hoog Soeren. De 9 holes golfbaan en ligt midden in de Staatsdomeinen. De zandgrond garandeert een optimale bespeelbaarheid, ook onder natte omstandigheden.

Onze leden kunnen op vertoon van hun bagtag 9 of 18 holes spelen voor € 30,00. Graag telefonisch reserveren!

http://www.veluwsegolfclub.nl/

OVERIG
Leden van Nederlandse Golfsport, GVN, ANWB Golf, Golf 4 Holland, Hamelner Golfclub en UMCG Golf spelen op vertoon van hun pas voor een gereduceerd tarief op Golfbaan Zuid-Drenthe. Bekijk alle tarieven via deze link.

Golfbaan Zuid-Drenthe op Leadingcourses.com