Ervaar onze duurzame Drentse gastvrijheid

Aankomst:
Vertrek:
Aantal personen:
Aantal kamers:
Promotiecode:

Hotelkamers van Wellness Hotel & Golf Resort Drenthe Erica

Tijdens een verblijf in een van de 27 deluxe kamers zal het u aan niets ontbreken. Alle hotelkamers zijn sfeervol en beschikken over een badkamer met douche en toilet, gratis WIFI, flatscreen tv, zithoek, werkruimte met telefoon. Vanaf uw kamer kijkt u uit op de golfbaan en de weidse groene omgeving van het Amsterdamsche Veld. 

Mindervalide kamers hotel in Drenthe
Het hotel biedt mindervalide gasten een ontspannen en toegankelijk verblijf. Het hotel is rolstoeltoegankelijk en geheel drempelvrij. Wij hebben bovendien 2 speciaal ingerichte kamers op de begane grond met extra ruimte, een terras, een mindervalide bed en een aangepaste badkamer.

Mooie Suites
Het hotel beschikt over 2 ruime suites. De suites hebben een slaap-leef gedeelte. De suites bieden nog meer faciliteiten, ruimte en extra service. Wat dacht u van een minibar, groot tweepersoonsbed, koffieapparaat en niet te vergeten rust en ruimte!

Early check-in / Late check out
Het is bij ons mogelijk om eerder in te checken en later uit te checken. Dit kan tegen een meerprijs van €12,50. Bij een early check-in kunt u de kamer op vanaf 12.00 uur in plaats van 14.00 uur. Bij een late check-out heeft u dan toegang tot de kamer tot 13.00 uur in plaats van 11.00 uur. 

 

 

Profiteer van onze speciale arrangementen!