Wellness, golf en vergaderarrangementen in Erica (Drenthe)

Genieten, ontspannen, golfen, het kan allemaal in Drenthe

Boek nu een heerlijke overnachting

Maximaal genieten met respect voor natuur en milieu

Aankomst:
Vertrek:
Aantal personen:
Aantal kamers:
Promotiecode:

Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe in het mooie groene Drenthe

Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe in Erica is de plek waar u zich goed voelt. Het viersterrenhotel is gesitueerd aan de rand van het groene natuurgebied Bargerveen/Veenland in een duurzame omgeving. Een unieke locatie nabij Emmen, voor een verblijf om Drenthe te verkennen. Rondom liggen velden, vennen en bossen. Er is  alle ruimte voor ontspanning en inspanning.  Vanuit het hotel komt u het groen tegemoet. 

Kom golfen op Golfbaan Zuid-Drenthe of heerlijk relaxen in de wellness. Geniet van een culinair diner in restaurant Brasserie Zuiddrenthe of vergader in de historische Fijnfabriek. Voor een comfortabele nacht boekt u een luxe kamer in het hotel. Alles is mogelijk en overal is aan gedacht om het verblijf tot een aangename beleving te maken, waar u nog vaak met genoegen aan zult terugdenken.

Wij heten u van harte welkom in ons groene resort in Erica, Drenthe!

 

IN-ROOM DINING VOORJAARSSPECIALS

Beleef het voorjaar op een unieke plek in Drenthe. Ga er op uit en loop een van de wandeltochten in het achtergelegen Bargerveen, boek een greenfee op onze golfbaan, of maak een mooie fietstocht door de omgeving. Bij terugkomst kunt u genieten van  de lekkerste gerechten uit onze keuken op uw hotelkamer.  

                                                           

 Klik op onderstaande link voor onze huidige voorjaarsaanbiedingen. Reserveren kan via de website, per mail of telefonisch. 

Zuid-Drenthe Voorjaarsspecials vanaf €39 p.p.

 

Update 1 maart: Ons hotel blijft open. Tijdens de lockdown bieden wij de mogelijkheid om af te halen in ons restaurant. Voor zowel ontbijt, lunch als diner. 

Wat mag er wél:

  • Er zijn koffie faciliteiten op de kamer aanwezig. Natuurlijk bent u overdag welkom om een lekker bakje koffie of thee "To Go" te bestellen bij onze bar.
  • Volgens de huidige maatregelen mogen wij u voorzien van ontbijt, lunch en diner in “To Go” vorm. Hiervoor zetten wij een tafel op de kamer. Zo maken we van uw hotelkamer een privé restaurant!
  • Onze golfbaan en de daarbij horende faciliteiten zijn geopend! 

Deze volgende regels blijven van kracht:

  • Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten;
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht
  • De wellness is momenteel gesloten.

  

Profiteer nu van onze speciale arrangementen!

 Wij zijn in deze periode tussen 08:00 en 21:00 uur telefonisch bereikbaar. U kunt ons altijd een mailtje sturen naar info@zuiddrenthe.nl

 

 

Booking.com Booking Zuiddrenthe 8.5