Zaalverhuur Drenthe

Bij Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe kunt u niet alleen terecht voor een heerlijk ontspannen overnachting of een zeer smakelijk diner, maar bent u ook aan het juiste adres voor zaalverhuur in Drenthe. Bij onze zaalverhuur in Drenthe kunt u in onze prachtige omgeving zalen boeken voor verschillende doeleindes. Wilt u weten of wij u kunnen helpen met onze zaalverhuur in Drenthe? Lees dan verder op onze website of neem contact op met onze medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor zaalverhuur in Drenthe bij ons Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe.

Zaalverhuur in Drenthe voor bedrijven

Bent u op zoek naar zaalverhuur in Drenthe voor uw bedrijf, bijvoorbeeld omdat u een vergadering of training heeft in Drenthe? dan zit u bij De Fijnfabriek aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk terecht voor zaalverhuur in Drenthe voor 30 personen, maar bent u ook op de goede plaats voor zaalverhuur in Drenthe voor maximaal 200 personen. Kortom hebben wij altijd een zaal die past bij uw groep en uw wensen.

Wanneer u op een inspirerende locatie uw vergadering wilt houden bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hoeft u, wanneer u gaat voor zaalverhuur in Drenthe via Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe, zelf niets te organiseren. U kunt bij ons arrangementen afnemen waardoor de vergadering nog prettiger zal verlopen

Zaalverhuur in Drenthe voor feesten

Natuurlijk kunnen onze zalen ook gehuurd worden voor verschillende feestelijke doeleindes. Zo kunt u onze zaalverhuur in Drenthe inhuren voor een trouwfeest of voor een andere feestelijke reden. Wilt u kijken of deze zaalverhuur in Drenthe aan al uw eisen voor een geschikt feest voldoet? Maak dan gerust geheel vrijblijvend een afspraak om De Fijnfabriek te komen bekijken.

Samen met u bespreken we graag de verschillende mogelijkheden voor zaalverhuur in Drenthe en de wensen die u hierbij heeft. Zo werken wij samen met onze klanten toe naar een unieke ervaring, waarbij de wens van onze klant natuurlijk op nummer één staat gedurende de hele dag.

De kosten

Natuurlijk zijn de kosten voor de zaalverhuur in Drenthe afhankelijk van verschillende factoren. Hoe lang wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze zalen, hoe veel gasten krijgt u en wat kunnen wij voor u verzorgen wat betreft het eten, drinken en bijvoorbeeld entertainment? Kortom zijn de keuzes groot en willen wij graag samen met u aan tafel om de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen u dan ook graag volledig vrijblijvend de kosten van de zaalverhuur in Drenthe en welke mogelijkheden wij u verder te bieden hebben. Samen met u stellen wij dan een offerte voor u op, waarna u alsnog volledig vrijblijvend kunt beslissen of onze zaalverhuur in Drenthe voor u een goede keuze is.

Stel uw vragen

Heeft u nog vragen, wilt u een afspraak maken met onze medewerkers om de mogelijkheden tot zaalverhuur in Drenthe te bespreken of wilt u één van onze arrangementen reserveren? Neem gerust contact met onze medewerkers op. Heeft u speciale wensen? Maak deze dan kenbaar aan ons, zodat wij kunnen kijken hoe wij hier tegemoet in kunnen komen.

De medewerkers van onze zaalverhuur in Drenthe zijn bereikbaar op verschillende manieren. U kunt natuurlijk telefonisch contact met ons opnemen via 0591-324466 of door het contactformulier op onze website in te vullen. Verder kunt u ons ook bereiken via frontdesk@resortdrenthe.nl. Bent u toevallig in de buurt van ons hotel aan de Amsterdamscheveldlaan 9 in Erica en heeft u vragen over onze zaalverhuur in Drenthe? Kom dan gerust eens binnen, zodat onze medewerkers u hier persoonlijk meer informatie over kunnen geven.