Restaurant Drenthe

Natuurlijk hoort bij een fijne tijd weg ook heerlijk eten in een sfeervolle omgeving. Zo kunt u bij ons hotel ook ons restaurant in Drenthe vinden, waarbij u op verschillende manieren door ons in de watten kan worden gelegd. Ons restaurant in Drenthe biedt u verschillende mogelijkheden, zodat er altijd een gerecht of arrangement is dat past bij uw wensen. Zo kunt u uw hotelovernachting compleet maken met een heerlijke lunch of juist een goed bereid diner. Meer weten over ons restaurant in Drenthe of over de mogelijkheden die restaurant Brasserie Zuiddrenthe u te bieden heeft? Lees dan verder of neem contact op voor reserveringen of meer informatie via het contactformulier.

Overnachten bij Wellness Hotel & Golf Resort

Wanneer u gaat overnachten bij ons Wellness Hotel & Golf Resort in Erica kunt u natuurlijk bij ons restaurant in Drenthe een heerlijk diner bijboeken. Ook wanneer u gebruik maakt van onze arrangementen zit hier vaak een diner bij ons restaurant in Drenthe bij in.

De prijzen op de website voor de arrangementen zijn op basis van twee personen. Wilt u weten wat het gaat kosten wanneer u met meer of minder een arrangement wilt boeken of wilt u slechts een diner bij ons restaurant in Drenthe bij uw overnachting bijboeken? Dan kunt u het beste contact opnemen met onze receptie om een volledig vrijblijvende offerte op te vragen.

De heerlijkste gerechten bij ons restaurant in Drenthe

Bij ons restaurant in Drenthe kunt u terecht voor lunch en diner, waarbij u kunt bestellen vanaf onze vaste menukaart of vanaf het dagelijks wisselende menu. Op onze menukaart vindt u voornamelijk klassiekers, die dan wel worden bereid met een eigentijdse twist. Wij passen onze kaarten natuurlijk aan op het seizoen.

Uw avond uit in ons restaurant in Drenthe moet niet alleen smakelijk, maar ook vermakelijk zijn. Onze medewerkers vertellen u dan ook graag over onze producten, geven u smakelijke tips en denken met u mee bij het samenstellen van uw gangen. Zo kunt u zelf beslissen of een 2-gangen menu aan uw wensen voldoet of dat u bij ons restaurant in Drenthe in de watten wilt worden gelegd met een uitgebreid 5-gangen menu.

 

Contact met ons restaurant in Drenthe

Heeft u speciale wensen, wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij ons restaurant in Drenthe of wilt u uw tafel reserveren voor een onvergetelijke avond? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een reservering bij ons restaurant in Drenthe.

Natuurlijk kunt u ons telefonisch bereiken om uw vragen direct beantwoord te krijgen. Wij zijn bereikbaar via +31(0)591-324466. Is uw vraag minder dringend? Dan kunt u ons restaurant in Drenthe ook bereiken via info@zuiddrenthe.nl. Wij kijken graag samen met u hoe wij uw avond bij ons restaurant in Drenthe kunnen invullen, zodat deze uiteindelijk helemaal naar uw wens wordt.