Heerlijke drentse beauty & wellness in Erica

Beauty behandelingen, massages, finse & stoom sauna

Beauty & Wellness in Drenthe

Verwen uzelf en boek een heerlijke wellness-dag!

Wellness & Beauty Zuiddrenthe in Erica (Drenthe)

Even weg uit de dagelijkse sleur. Even helemaal niets aan uw hoofd en wegdromen terwijl u op en top wordt verwend? Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe heeft een fijne Beauty & Wellness waar u helemaal verzorgd en verwend kunt worden. Samen met een heerlijke spa waar je uitgebreid kunt relaxen voor een losse entreeprijs van € 10,00 p.p.p.d. Het dragen van badkleding in onze wellness is toegestaan.

 

Beauty & wellness behandelingen

In onze beauty & wellness salon hebben we vanaf 1 maart 2017 geheel nieuwe behandelingen ontwikkeld en werken we met nieuwe producten. U kunt onder andere kiezen uit schoonheid & gezichtsverzorging, body- en hot stone massages of voedende, reinigende en anti-aging behandelingen.
Bij deze behandelingen maken wij gebruik van de hoogwaardige producten van o.a. Aveda. 

 

Momenteel is het helaas niet mogelijk om een beautybehandeling bij ons te boeken.

 

 

Heerlijke Finse sauna

De Drentse wellness omvat een Finse sauna, verkwikkende voetenbaden, douchekabines met lichttherapie, Turks stoombad en warmtebanken. Een middag of een avond in de wellness staat garant voor heerlijk ontspannen en genieten in een mooie, bosrijke omgeving. Ook wat dat betreft kun je hier helemaal tot rust komen. Zeker als je ook nog een weldadige massage, of een andere behandeling boekt in de bijbehorende beautysalon van de wellness, want dat kan óók in Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe.

Saunapakket
Het is bij ons ook mogelijk om los een saunapakket te huren. Voor slechts €9,50 p.p. krijgt u dan een badjas, badslippers en een grote wellness handdoek.

Openingstijden
Onze wellness is geopend van 10:00 tot 21:00

Losse entreeprijs
€ 10 per persoon per dag