Sauna Drenthe

Tijdens uw bezoek aan Drenthe is het vaak prettig om na een drukke, inspannende dag heerlijk te kunnen ontspannen. Bij ons hotel kunt u, nadat u volledig ontspannen bent in de sauna, Drenthe de volgende dag weer met volle energie ontdekken. Wilt u meer weten over onze Sauna in Drenthe, de arrangementen die u bij onze sauna in Drenthe kunt boeken of de omgeving van ons hotel? Lees dan verder op onze website of neem voor het stellen van specifieke vragen contact op met onze medewerkers.

Onze sauna in Drenthe

Bij onze Beauty & Wellness Zuiddrenthe vindt u een heerlijke Finse sauna, voetenbaden en douchecabines met lichttherapie. Kortom kunt u na inspanning ook ontspannen in onze sauna in Drenthe. Deze inspanning kan zijn verricht in onze uitgebreide fitnessruimte of door een mooie fietstocht door de prachtige omgeving. De sauna in Drenthe is voor iedereen beschikbaar, waarbij u kunt kiezen uit complete (dag)arrangementen of voor losse behandelingen.

De behandelingen bij onze sauna in Drenthe

Natuurlijk kunt u bij onze sauna in Drenthe niet alleen genieten van de faciliteiten, maar ook van de vele diensten die aangeboden worden. Zo kunt u gaan voor een volledige bodymassage of een heerlijke, verzorgende gezichtsbehandeling. Verder hebben wij ook de mogelijkheden om een manicure en pedicure te verzorgen, zodat u volledig herboren terugkeert.

Behandelingen zijn mogelijk vanaf 35 euro. Op onze website vindt u welke behandeling er zijn die uw bezoek aan de sauna in Drenthe compleet kunnen maken en welke kosten hieraan verbonden zijn. De behandelingen zijn daarnaast eenvoudig te boeken via de website.

Overnachten bij onze wellness

Wij begrijpen dat u na een inspannende dag en het ontspannen in de sauna in Drenthe het liefst niet nog terug naar huis wilt rijden. Daarom kunt u na het bezoek aan de sauna in Drenthe ook overnachten in één van de kamers van het Hampshire hotel. Dit hotel heeft 27 kamers, die ieder bezitten over heerlijke, comfortabele bedden en onder andere flatscreen tv. U kunt na uw bezoek aan de sauna in Drenthe ook eerst verder genieten op ons prettige terras, alvorens u uw prettige kamer opzoekt.

Natuurlijk kunt u uw overnachting ook boeken in combinatie met een arrangement voor de wellness. Zodoende kunt u goedkoper de sauna in Drenthe bezoeken met verschillende behandelingen en het verblijf in ons prettige hotel. De ruime keuze maakt dat er altijd een arrangement te vinden is die aansluit bij uw wensen.

Speciale wensen?

Heeft u speciale wensen wat betreft uw bezoek aan onze sauna in Drenthe, ons hotel of onze behandelingen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben, zodat uw bezoek volledig naar wens verloopt. Heeft u nog vragen over de sauna in Drenthe van Wellness Hotel & Golf Resort Zuiddrenthe? Ook dan beantwoorden onze enthousiaste medewerkers deze graag.

Onze sauna in Drenthe vindt u in Erica aan de Amsterdamscheveldlaan 9. Bent u toevallig in de buurt? Dan kunt u even binnenlopen om al uw vragen te stellen en de sfeer van onze accommodatie alvast te ervaren. Is dit niet mogelijk dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website, info@zuiddrenthe.nl of +31(0)591-324466. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen voor een ontspannen bezoek aan ons hotel of onze sauna in Drenthe.