AVEDA beauty & products

Speciale schoonheids- en lichaamsbehandelingen

Maak uw afspraak via 0591-324466

Schoonheidsbehandelingen & gezichtsverzorging

AVEDA Schoonheidsbehandelingen & gezichtsverzorging 

In onze beautysalon bieden we behandelingen aan voor verschillen- de huidtypes en huidproblemen. Onze schoonheidsspecialisten zijn getraind en gediplomeerd om de huid goed te kunnen analyseren en daarop een advies en behandeling te geven om het beste uit uw huid te halen. Hierbij maken we gebruik van uitgebalanceerde 100% natuurlijke producten van Aveda die speciaal ontwikkeld zijn om de probleemzones aan te pakken. Ook gaan we uit van het principe dat stress een grote invloed heeft op de huid en een veroorzaker is voor huidproblemen. Daarom zorgen we in elke behandeling voor stress- verlaging door het toepassen van ontspanningstechnieken.

 

Voedende behandeling by Aveda (voor de droge, gevoelige en vochtarme huid)

In deze behandeling staat hydratatie en voeding voor de huid centraal. Door de intensieve maskers, serums en oliën zal de huid comfortabel aanvoelen en droogtelijnen verminderen. Deze behandeling is dan ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.
Duur van de behandeling: 50 min - Tarief van de behandeling: 55 euro

Reinigende behandeling by Aveda (voor de vette huid en tevens zeer geschikt voor mannen)

In deze behandeling wordt de huid intensief gereinigd en de onzuiver- heden verwijderd. Na deze behandeling zal de huid fris en schoon zijn.
Duur van de behandeling: 50 min - Tarief van de behandeling: 55 euro

Anti-aging behandeling by Aveda

Heeft uw huid tekenen van veroudering, verslapping, lijntjes en rimpels? Dan geeft deze anti-aging behandeling de mogelijkheid om dit te verminderen. Door de effectieve maar toch zeer kalmerende producten en behandeltechnieken, zal de huid een enorme impuls krijgen tot celvernieuwing, aanmaak van nieuwe collageen en elastine vezels, met als resultaat een gladde huid.
Duur van de behandeling: 60 min - Tarief van de behandeling: 65 euro

Voor het beste resultaat raden wij u aan om deze behandeling 3 keer achter elkaar te doen met een tussenpauze van elke keer een week. Mocht u dit kiezen dan geven wij u 10% korting.